Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle vatandaşlara 5 bin adet Türk Bayrağı ve Nutuk kitabı hediye etti.

Kapaklı Belediyesi, Atatürk’ün 80. Ölüm yıldönümü münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. 10 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlara Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’ kitabı ve Türk Bayrağı hediye edildi. Anlamlı günde bizzat Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personelleri tarafından dağıtılan hediye, vatandaşlardan büyük takdir topladı.

‘’ATAMIZ GELECEĞE IŞIK TUTUYOR’’

Etkinlik dolayısıyla açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Atamızın ebediyete yürüyüşünün 80. Yılında hala ilk günkü acıyı ve hüznü duyuyoruz. Şunu da unutmamalıyız ki Mustafa Kemal Atatürk, dahiyane zekası ve ileri görüşlülüğü ile bizlere Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere birçok eser bırakmıştır. Bunlardan bir tanesi olan ‘Nutuk’ kitabını, bu özel günde vatandaşlarımıza hediye ederek onun ışığını bir nebze olsun ilçemize yaymak istedik. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkenin karanlık günlerine olduğu kadar geleceğe de ışık tutuyor.’’ dedi.