İşlemleri online yapmak isteyen vatandaşlar, https://www.turkiye.gov.tr/kapakli-belediyesi bağlantısı üzerinden ‘Arsa Rayiç Bedeli Sorgulama’, ‘Beyan Bilgileri Sorgulama’, ‘Sicil Bilgileri Sorgulama’, ‘Tahakkuk Bilgileri Sorgulama’ ve ‘Tahsilat Bilgileri Sorgulama’ gibi hizmetlerden faydalanabilecek.

‘’HAYIRLI UĞURLU OLSUN’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı’da ikamet eden vatandaşlarımız Belediyemizin bazı hizmetlerine online bir şekilde erişebilecekler. Kapaklılı hemşehrilerimiz e-Devlet Kapısı sistemine giriş yaparak ‘Arsa Rayiç Bedeli Sorgulama’, ‘Beyan Bilgileri Sorgulama’, ‘Sicil Bilgileri Sorgulama’, ‘Tahakkuk Bilgileri Sorgulama’ ve ‘Tahsilat Bilgileri Sorgulama’ hizmetlerinden faydalanabilecekler. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

‘’HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK’’

e-Devlet Kapısı platformuna 5 hizmetle giriş yaptıklarını ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “e-Devlet Kapısı’nda ilk etapta 5 adet hizmetimizi vatandaşlarımızın kullanımına açtık. İlerleyen zamanlarda hizmetlerimizin sayısını arttırarak Kapaklı halkının Belediyemiz hizmetlerine pratik bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.