Kapaklı Gazetesi - Kapaklı protokolü, Recep Güven Parkı’nda düzenlenen programda vatandaşla bayramlaştı. Kısa bir süre önce tayini çıkması sebebiyle törende vatandaşlarla helalleşen Kaymakam Ünlüsoy, burada yaptığı konuşmasında; ‘’Bugün burada 81 ilden vatandaşımız Kapaklı’da birlik beraberlik içerisinde yaşamakta. Gerek milli gerek dini bayramlarımız birliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği günlerdir. Kurban Bayramımız mübarek olsun.’’ dedi.

Bayramlaşma programı Kurban Bayramı’nın ilk günü saat 15.00’da Recep Güven Parkı’nda düzenlendi. Programa CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 26. dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Siyasiler, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, Gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’HERKESE İYİ BAYRAMLAR’’

Bayramlaşma programında ilk söz alan isim Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin oldu. Vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik eden Çetin, ‘’Kurban Bayramınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün Kabe’de tavaflarını yapıp, kurbanlarını keserek Hac görevini yapan hemşehrilerimizin de haclarının hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bugün Kurban kesim alanında ben de bulundum. Sakin ve huzurlu bir ortam içerisinde ilçemizde kurban kesimleri devam etmekte. Kardeşlik, birlik beraberlik içerisinde ilçemizde bayramımızı kutluyoruz. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

‘’TASADA VE KIVANÇTA BİR ARADAYIZ’’

Programın bir diğer konuşmacısı olan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, ‘’Kurban Bayramı’nı sizlerle birlikte karşılamak gerçekten büyük bir mutluluk. Gerek dini, gerekse milli bayramlarımız bizleri bir arada tutan manevi kaynaklarımız. Bayramlar toplumsal birliğin ve barışın sağlandığı en güzel günlerdir. Dayanışmanın, ortaklaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı’nda sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk. Elbette ekonomik, bölgesel olarak zorluklar var. Fakat tasada ve kıvançta beraber olan bizlerin bu bayramda da birlikte olacağız. Bayramımızın barışa ve huzura vesile olmasını diliyor, hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’BAYRAMLAR BİRLİĞİMİZİN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR’’

Son olarak söz alan isim ise Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy oldu. Tayini çıkması vesilesi ile vatandaşlarla helalleşen Kaymakam Ünlüsoy, konuşmasında şu sözlere yer verdi; ‘’ Birçok vatandaşımız kurbanlarını kesti, Allah kabul etsin diyorum. Ülkemiz coğrafi olarak dünyanın en merkezi, en önemli yerinde. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyada en güzel yere sahip, en güzel bayrağa sahip, en iyi insanları da içinde barındıran bir ülke. Bugün de burada onun örneğini görüyoruz. 81 ilden vatandaşımız Kapaklı’da birlik beraberlik içerisinde yaşamakta. Gerek milli gerek dini bayramlarımız birliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği günlerdir. Kurban Bayramımız mübarek olsun.”

“KAPAKLI’DAN BİR ABİNİZ OLACAĞIM”

Ardından Kırklareli Vali Yardımcısı olarak göreve devam edeceğini fakat Kapaklı ile bağlarını koparmayacağını dile getiren Kaymakam Ünlüsoy, “Başkanımızın da belirttiği gibi bayramdan sonra 1 haftalık süreçte vali yardımcısı olarak göreve başlayacağım. Kapaklı hemen yanı başımızda. Memleketime gidip gelirken yoğunlukla bu yolu kullanacağım. Sizlerle hep birlikte olacağım. Yolu düşen herkesin başımızın üzerinde yeri var. Orada Kapaklı’dan bir abiniz olacağım. Hakkınızı helal edin.’’ dedi.

Kaymakam Ünlüsoy’un konuşmalarının ardından ilçe protokolü vatandaş ile bayramlaştı. Ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek buradaki kolluk kuvvetleri ile bayramlaşıldı.