Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Kapaklı Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları sürüyor. Çalışmalar hakkında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,’’Vatandaşlarımızdan bu konuda özellikle bu süreçte biraz daha anlayış bekliyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile inşallah geçmişte yaşanan tüm sorunlar ortadan kalkacak. Kentimiz daha güçlü alt yapısı ile gelecek yıllarda, güvenle ve emin adımlarla gelişmeye ve büyümeye devam edecek.’’ dedi.

TESKİ 'nin alt yapı çalışmalarını tamamlaması ile Atatürk Mahallesi Çeken Caddesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından bitümlü sıcak kaplama ve silindirle sıkıştırılmış beton yol yapım çalışmaları başladı.

‘’ALTYAPI ÇALIŞMALARINA İHTİYACIMIZ VAR’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, gerçekleştirilen çalışmalarının Kapaklı için önemli olduğunu dile getirdi. Süreç içerisinde vatandaşların mağduriyetini engellemeye çalıştıklarını da kaydeden Başkan Mandalı,  '' TESKİ Müdürlüğümüz, ilçemiz genelinde alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentimizin gelecek yıllara daha güvenle bakması için bu çalışmalara ihtiyacımız var. Alt yapı çalışmaları tamamlandığı gibi vatandaşlarımızın yollarımızda mağduriyet yaşamamaları için hemen üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Çeken Caddemizde yaya kaldırımları yenilenerek beton yol yapım çalışmalarına başlandı.’’ dedi.

‘’VATANDAŞLARIMIZDAN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ’’

Altyapı çalışmaları süresince yaşanabilecek olumsuzluklar için vatandaşlardan anlayış beklediklerini dile getiren Başkan Mandalı, ‘’TESKİ ilçemiz genelinde çalışmalarına aralıksız devam edecek. Yeni su kuyuları, yeni içme suyu terfi merkezleri, yeni su depoları ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları planlanan program çerçevesinde devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda bazı mahallelerimizde su kesintileri yaşıyoruz vatandaşlarımızdan bu konuda özellikle bu süreçte biraz daha anlayış bekliyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile inşallah geçmişte yaşanan tüm sorunlar ortadan kalkacak. Kentimiz daha güçlü alt yapısı ile gelecek yıllarda, güvenle ve emin adımlarla gelişmeye ve büyümeye devam edecek '' ifadelerini kullandı.