Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yayımladığı mesaj ile tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutladı. Ayrıca kandilin tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 “Feyiz ve bereketi barındıran mübarek gecelerimizden biri olan Miraç, bir yükseliştir, bütün kötü duygulardan ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakkidir. Miraç’ın özünde her türlü kötülükten arınma, fedakarlık, özveri, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunma gibi önemli değerler vardır. Bu nedenle Miraç Kandili, ilahi rıza ve desteği kazanacak işler yapmamız, iç dünyamıza dönüp kendimizi sorgulamamız, kulluk bilincine ulaşarak dua ve niyazda bulunmamız ve nefis muhasebesi yapabilmemiz için güzel bir fırsattır. Miraç Kandili, ilahi rıza ve desteği kazanacak işler yapmamız, iç dünyamıza dönüp kendimizi sorgulamamız, kulluk bilincine ulaşarak dua ve niyazda bulunmamız için güzel bir fırsattır.

Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, başta değerli Kapaklılı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Miraç Kandilini kutluyorum”