Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen ziyarete Başkan İrfan Mandalı’nın yanı sıra Kapaklı ve Büyükşehir Belediyesi Daire Amirleri katılım gösterdi. Ziyarette Mandalı ve beraberindekileri Kömürköylüler Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek karşıladı. 

KÖMÜRKÖYLÜLERLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Başkan Mandalı, kendilerini ağırladıkları için Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek ve Yönetimi başta olmak üzere tüm Kömürköylü vatandaşlara teşekkür ederek; “Biz bu akşam siyaset ya da oy istemek için gelmedik. Buraya gelme sebebimiz stratejik planımıza şekil vermektir. Stratejik planımızı sizlerle birlikte yapmaya geldik.” dedi.

''ÖNERİLER DEĞERLENDİRİLECEK''

Açılış konuşmasının ardından Kömürköylü vatandaşların sorularını yanıtlayan ve taleplerini dinleyen Kapaklı Belediye Başkan İrfan Mandalı; sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını, önerilerin ise değerlendirilip İlçemize yatırım olarak kazandırılacağını ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Özgerçek, Başkan İrfan Mandalı ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.