Belediye Başkanı İrfan Mandalı kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretine gelen KKTC Gazi ve Şehit Aileleri İle Yemekte Buluştu.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER
KKTC Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Şehit Aileleri Muharip Gaziler Dernek Başkanı Ertan ERSAN, Yönetim Kurulusu üyesi Şinasi ERYİĞİT, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan İlçemizde yaşayan gazilerimiz ile birlikte Başkan Mandalı'yı ziyaret ederek, gazilere ve şehit ailelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

“MİSAFİR ETMEKTEN ONUR DUYDUM”
Başkan İrfan MANDALI KKTC Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ertan Ersan ve beraberindeki heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, “sizleri burada misafir etmekten onur duyuyorum. Sizlerle kaynaşma ve daha çok beraber olma noktasında daha ileri adımlar atılmasından yanayım. Gazilerimize ve Şehit Ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Ziyaretin ardından belediye başkanı Mandalı, KKTC Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Şehit Aileleri Muharip Gaziler Dernek Başkanı Ertan ERSAN ve beraberindekilerle Çamlık Et Mangal’da düzenlenen yemek programında bir araya geldiler.

gazi-mandali-ziyaret mandali-gaziler