Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket eden Kapaklı Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik yardımlarını sürdürüyor. Özel insanlara ayrıcalıklı hizmet sunma gayreti içerisinde bulunan Kapaklı Belediyesi, bu kapsamda Emre Palabıyık isimli gence akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

‘’ONUN MUTLULUĞUNU GÖRMEK HER ŞEYE DEĞER’’

Emre Palabıyık’a sandalyesini teslim eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, gerçekleştirdikleri destekler ile kendilerinin de mutlu olduğunu dile getirerek, “Emre evladımızın akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Onun mutluluğunu görmek her şeye değer. Sadece bir gün değil her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Engelleri birlikte aşıyoruz” diye konuştu.

‘’SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM’’

Genç Emre’nin babası Recep Palabıyık da gerçekleştirilen yardımla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini sunarak, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın, engelli vatandaşlar için verdiği çaba ve sergilediği destek ortada. Oğlum Emre ve nicelerinin yüzlerini güldürdüğü için Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.