Mahalle ve dernek ziyaretlerini sürden Başkan Mandalı’nın bu seferki durağı İsmetpaşa Mahallesi oldu. Atıcı Spor Komplesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mandalı, yeni hazırlanacak olan 5 yıllık stratejik plan için mahallelinin görüşlerini aldı. Gelen fikirlerin gözden geçirilerek yatırım planına dahil edileceğini ifade eden Mandalı, vatandaşların diğer sorun ve isteklerini dinledi.

‘’STRATEJİK PLANIMIZI SİZLERLE BİRLİKTE YAPMAYA GELDİK’’

Atıcı Spor Kompleksi İşletme Sahibi Ali Atıcı tarafından karşılanan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire amirleriyle birlikte İsmetpaşa Mahalle sakinlerinin fikirlerini dinledi. Ziyaretteki amaçlarının siyaset yapmak olmadığını; yeni 5 yıllık stratejik planını Kapaklı halkıyla oluşturmak için Kapaklı’nın her yerini gezdiklerini ifade etti.  Kapaklı’nın geleceğinin halkın kararları ile şekilleneceğine vurgu yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz bu akşam siyaset ya da oy istemek için gelmedik. Buraya gelme sebebimiz stratejik planımıza şekil vermektir. Stratejik planımızı sizlerle birlikte yapmaya geldik” dedi.

‘’KAPAKLI’YI HEP BERABER YÖNETECEĞİZ’’

Her türlü eleştiri ve öneriye açık olduklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Geçmiş yıllarda yapılan çalışmalardan bahsetmekten ziyade, önümüzdeki senelerde halkımızın Kapaklı Belediyesi’nden beklediği çalışmaları öğrenmek adına buradayız. Tabii ki geçmişe yönelik eleştirilerinizi de dinleyeceğiniz. Her türlü eleştiriye açığız. Eleştirilerin yanında önerilerinizi de dinlemek istiyoruz. Görüşleriniz bizim için çok değerli. Kapaklı’yı hep beraber yöneteceğiz. Sizlerden de gelen fikirler doğrultusunda ‘Kapaklı’yı nasıl daha da kalkındırabiliriz?’ sorusuna yanıt bulmak için buraya geldik. “diye konuştu.

FİKİRLER NOT ALINDI

Gerçekleştirdiği kısa konuşmanın ardından İsmetpaşa Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; fikirlerin tek tek not alındığını ve gerekli incelemeler yapıldıktan sonra bu fikirlerin Kapaklı’ya uyarlanmak üzere yatırım planına alınacağını ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başta Atıcı Spor Kompleksi İşletme Sahibi Ali Atıcı olmak üzere tüm İsmetpaşa Mahalle sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; eleştiri ve fikirleri dinleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini iletti.