Kapaklı Gazetesi - Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe ziyaretleri kapsamında Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi’ne gelerek yol çalışmalarını inceledi.

Büyük Plevne Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen yol çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, yeni yolların Karaağaç Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti.

“HER ŞEY DAHA GÜZEL VE DAHA YAŞANILABİLİR BİR TEKİRDAĞ İÇİN”

İl genelinde koordineli bir şekilde hareket ettiklerini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Mavi gözlü kentimizin dört bir yanında büyük bir özveri ve titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceleyerek görevli teknik personelden çalışmalarda gelinen durum hakkında bilgiler aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediyelerimizle de koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Her şey daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için. Yaptığımız çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.