Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı işçilerle Temizlik İşleri Garajı’nda toplantı yaptı.

Toplantı öncesi temizlik görevlileri ile bir bir ilgilenen Başkan Çetin, ardından kent temizliği ve çevre kirliliğinin önlenmesi için gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tüm sokaklarda titizlikle çalışma gerçekleştirileceğini kaydeden Çetin, ‘Atmazsan Batmaz’ kampanyasına değindi.

‘’TİTİZLİKLE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’’

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin burada yaptığı konuşmasında, “Göreve başladığımız günden beri hep birlikte canla başla çalışarak mahallerimizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda faaliyetleri koordineli şekilde yürütmek için her mahalleye özgü temizlik görevlileri atadık. Çöplerin süpürülmesi, toplanması ve kaldırılmasında görevli araçlarımızı her gün düzenli olarak tüm mahallerimize sevk ediyoruz. İlçemiz genelinde de aynı çalışmaları titizlikle gerçekleştiriyoruz.’’ dedi.

‘’YAŞANABİLİR BİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Yaşanabilir bir ilçe için temizliğin önemli olduğunu belirten Başkan Çetin, ‘’Gece gündüz vardiyalı şekilde özveriyle çalışarak 7 gün 24 saat aralıksız sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarımızın halkımızın sağlığı için çok önemli olduğunun bilinciyle hizmet veriyoruz. Bu sebeple hayatı kolaylaştıran, Kapaklımızın çehresini değiştiren hizmet ve projelerimizle birlikte temiz ve sağlıklı sokaklarıyla " Atmazsan Batmaz" diyerek daha yaşanabilir bir Kapaklı için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çetin toplantıda ayrıca, işçilere temizlik faaliyetlerinde daha titiz şekilde çalışılması konusunda uyarılarda bulunarak yeni talimatlar verdi.