Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Kapaklı Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda önce pandemi sürecinde yapılan çalışmaları özetleyen Başkan Çetin, ardından da projelerde gelinen son durumu paylaştı.

MUHTARLAR İSTEKLERİNİ DİLE GETİRDİ

Başkan Çetin’in açıklamalarının ardından söz alan mahalle muhtarları mahallelerinde yaşanan sorunları ve isteklerini dile getirerek, belediyenin yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Çetin’e teşekkürlerini iletti.

“KAPAKLIMIZI HEP BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Toplantıyla ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Normalleşme sürecinin başlaması ile ilçemize birlikte hizmet ettiğimiz değerli mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulunarak muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dinledik. Özveriyle çalışan ve hemşehrilerimizle aramızda gönül köprüsü olan kıymetli muhtarlarımız ile daha sık bir araya gelerek Kapaklımızı hep birlikte güzelleştireceğiz.” açıklamasını yaptı.