Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Atatürk Mahallesi'nde yapımına kısa süre önce başlanan "Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkezi"nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan "Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel ürünler Üretim ve Satış Merkezi" yapım çalışmaları hızla sürüyor. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Çetin, çay molasındaki emekçilerle bir araya gelerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

"KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklımıza değer katacak olan projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bölgemizin turizm sektöründe sürdürülebilir ve dengeli ekonomik gelişimine katkı verilmesi amacıyla Atatürk Mahallemizde inşaatına başladığımız Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Bölgemizin yöresel ürünleri ve el sanatlarının diğer bölge ve çevre İllerde tanınırlığının ve bu ürünlere olan ilginin artırılması, yöre insanına, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz. İçerisinde kadınlarımıza yönelik üretim atölyeleri ve yaptıkları ürünleri sergileyip satabilecekleri alanlarında yer alacağı merkezimizin Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.