Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçen dönem birlikte görev yaptığı 2004 - 2019 Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

Kapaklı ziyaretleri esnasında Mandalı Restoran’a uğrayan Başkan Albayrak, İrfan Mandalı ve kızı Arzu Mandalı Sucu’yla sohbet etti. Ziyaret dolayısıyla konuşan Başkan Albayrak, ‘’2014-2019 döneminde birlikte çalışmaktan gurur duyduğum önceki dönem Cumhuriyet Halk Partimizden Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'yı ve kızı Arzu Mandalı Sucu'yu Kapaklı ilçemizde hizmet veren işletmelerinde ziyaret ettim. Misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Onların şahsında tüm Kapaklı'lı hemşehrilerimize selamlarımı iletiyorum.’’ dedi.

‘’ONUR DUYDUM’’

Başkan Albayrak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden 2004 – 2019 dönemi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın ziyaretinden onur duydum. Biz kendisi ile etle tırnak gibiyiz. Ayda bir, biraraya geliyoruz. Şahsıma ve görüşlerime değer verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Görüşmemizde daha önce yaptığı ve şu anda da sürdürdüğü projelerden bahsetti. Kapaklımıza en iyi hizmeti getirmeye çalıştığını biliyorum. Bu nedenle kendisinden Kapaklı için pozitif ayrımcılık yapmasını talep ettim. Görevinde başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.