Kapaklı Gazetesi  - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gazetemizin haber merkezini ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı’ya gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde ilçede görev yapan basın kuruluşlarını da ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında gazetemizin haber merkezine gelen Albayrak, Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ile bölgenin ve ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Albayrak’a ziyareti esnasında daire müdürleri de eşlik etti.

“İLÇENİN SORUNLARINI DİNLEDİK”

Ziyarette konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gün boyu yoğun bir program yaptıklarını anlattı. Belediyede verimli bir toplantı yaptıklarından da bahseden Başkan Albayrak, ‘’Sabahtan beri epey bir çalışma yaptık. Bu çalışmalarımız kapsamında en faydalı olanı belediyedeki çalışmamız oldu. Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’den ilçenin sorunlarını dinledik. Daire Başkanlarından bilgiler aldık ve ‘5 yılda ne yapılabilir?’ dedik. Ardından siyasi parti temsilciliklerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve siz değerli basın mensuplarımıza uğradık.’’ dedi.

‘’11 İLÇEYE DE HİZMET GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIK’’

Kapaklı’ya önümüzdeki dönem ciddi bir yatırım yapmayı planladıklarını kaydeden Albayrak, ‘’Geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde sadece büyükşehire değil, ilçe belediyelerine de hizmet arttı. 11 ilçenin 11’ine de hizmet götürmeye çalıştık. Tekirdağ halkının da teveccühü ile yeniden seçildik ve önümüzdeki dönemde de yatırımlarımı sürecek. Bu kapsamda önümüzdeki dönemde de Kapaklı’nın ihtiyaçlarını belirlemek ve yol haritası çizmek için bugün ziyaret gerçekleştirdik. Öncelikle ilçemizde altyapı başlıca bir sorun. Erbay Caddesi’nden başlayarak bunu en kısa sürede halletmeye çalışacağız. Takdir edersiniz ki Kapaklı çok hızlı büyüyor. İnşallah belediyemiz ve müdürlerimiz ile koordineli olarak bu sorunların üstesinden geleceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Albayrak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil ise, yeni dönemde Başkan Albayrak’a başarılar diledi. Kapaklı’nın büyük bir hizmet atılımına ihtiyaç duyduğunu dile getiren Çil, basın mensubu olarak ilçede gördüğü sorunları Başkan Albayrak’a aktardı. Gerçekleşen ziyaret sonrası ise Başkan Albayrak, gazetemiz çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.