Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşları ev ve iş yerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti.

Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’deki operasyonları devam ederken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan anlamlı bir çağrı geldi. Yayımladığı mesaj ile Tekirdağ halkına seslenen Başkan Albayrak, vatandaşları ev ve iş yerlerine bayrak asmaya davet etti. 

Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Kahraman Mehmetçiklerimiz, vatanımızın bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan terör örgütüne karşı mücadele ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytindalı Harekâtı'nda, vatan evlatlarımızın şehit edilmesi, milletimizi yasa boğmaktadır. Ancak şartlar ne olursa olsun; ülkemiz terörle mücadele etme konusundaki kararlılığından hiçbir zaman vazgeçmeyecektir.

Hain terör örgütü ve destekçilerine verilebilecek en güzel cevap, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Türk milleti olarak cephedeki vatan evlatlarımıza manevi olarak destek vermek ve aziz şehitlerimizin hatırasını canlı tutmak için tüm Tekirdağ halkını, evlerine, işyerlerine özgürlük ve bağımsızlığımızın sembolü olan ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağımızı asmaya davet ediyorum.’’