Kapaklı Gazetesi - Geleneksel hale getirdiği sabah sporunu Salı günü Kapaklı’da gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bazı incelemelerde de bulundu.

Pazartesi günü yağan şiddetli yağışın ardından, Vatan Caddesi ve Pınar Bulvarı gibi önemli yollarda taşma meydana geldi. Taşmaların yaşandığı bölgeleri tek tek inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuyla ilgili TESKİ yetkilileri ile görüşeceğini belirtti. İncelemeler esnasında Başkan Albayrak'a CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve yönetimi, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ender Dubaz ve Kazım Doğaç, İYİ Parti Kapaklı Meclis Üyesi Kazım Doğaç eşlik etti.  

‘’ŞU ANDAN İTİBAREN ÇALIŞMALAR BAŞLADI’’

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyareti hakkında şu sözlere yer verdi; ‘’Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli yağış sonrası Kapaklı ilçemizde incelemelerde bulunduk. Yoğun yağış ve sel baskını sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kapaklı ilçemizde aynı sorunların tekrarlanmaması için tüm hızıyla altyapı çalışmalarımız devam etmektedir. TESKİ Genel Müdürümüz ve ekip arkadaşlarımız şu andan itibaren olay yerinde çalışmalarına başlamışlardır. İlçemizin her noktasına hakimiz ve altyapı sorunu olmayan bir Kapaklı için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bize güvenmeleri çalışmalarımızda en büyük desteğimizdir. Bir kez daha yağıştan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.’’