Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray, Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde, Büyükşehir ve bağlı Kuruluşu TESKİ'nin devam eden yatırım ve projelerini yerinde inceledi, yetkililerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. Aradığınız adresi burada.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine Saray İlçesi'nde başlayan Başkan Albayrak, ilk olarak Saray Kültür Merkezi inşaatında devam eden çalışmaları inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Saray İlçesi'nin Safaalan, Büyükyoncalı ve Küçükyoncalı Mahallelerini de ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu, talep ve önerileri dinledi.

‘’ERBAY CADDESİ İÇİN GEREKLİ TALİMATLARI VERDİK’’

Daha sonra sırasıyla Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu İlçelerini ziyaret ederek çalışmaları inceleyen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Tekirdağ il genelinde 11 ilçede de çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek, "İlçelerimizde devam eden yatırım ve projelerimizi yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Kapaklı Erbay Caddesi'nde devam eden çalışmaları, Çerkezköy Fevzipaşa Caddesi'nde başlattığımız yağmur suyu hattı yapım çalışmalarını ve Çorlu'da Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmaları yerinde görüp, gerekli talimatları vererek bundan sonra devam edecek çalışmaların yol haritasını belirledik. Çalışmalarımızın tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı günler temenni ediyorum" dedi.