Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçeağıl Mahallesi’nde parke taşı yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kapaklı’nın merkeze uzak mahallelerinde yol yapım çalışmaları yürüten Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçeağıl Mahallesi’nin ara sokaklarında parke taşı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ''Çalışmalar tamamlandıktan sonra Yanıkağıl, Uzunhacı ve Karlı mahallelerimizde de yol yapım çalışmaları gerçekleştireceğiz. '' dedi.

‘’MERKEZ VE KIRSAL AYIRT ETMİYORUZ’’

Başkan Mandalı alt yapıyı yeniledikleri mahallelerde vakit kaybetmeden yol bakım ve onarım çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, çalışmaların ara vermeden devam ettiğini kaydetti. Kırsal mahallelerde yürütülen yol yapım çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Mandalı, “Bir taraftan ilçemizin mahallelerinde alt yapı çalışmaları yürütüyoruz, diğer taraftan da alt yapısı tamamlanan mahallerde kilit parke taşı döşemesi yapıyoruz. Merkez ve kırsal ayırt etmeden yürüttüğümüz çalışmalar ile ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmeye çalışıyoruz. İnşallah alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile Kapaklı daha sağlam alt yapısı ile geleceğe güvenle bakarak büyümeye ve gelişmeye devam edecek.'' İfadelerini kullandı.