Kapaklı Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Kapaklı’nın tüm mahallelerinde yaklaşık 15 bin aşure ikram edildi.

21 Eylül Cuma günü saat 14:00’da Cuma namazı sonrası başlayan programda, Kapaklı’da genelindeki 5 caminin önünde vatandaşlara toplam 15 bin aşure ikramında bulunuldu. Düzenlenen etkinlikte Kapaklı Belediye Başkanı ve eşi Fatma Mandalı, vatandaşlara aşure dağıttı.

 “ALLAH BÜTÜN MİLLETİMİZE BİRLİK BERABERLİK NASİP ETSİN”

Muharrem ayı ile Aşure Günü’nün birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışına katkı sağlamasını temenni eden Başkan Mandalı, şu ifadeleri kullandı; "Kapaklı Belediyesi olarak artık geleneksel hale getirdiğimiz aşure ikramlarımıza bu yılda devam ediyoruz. Kapaklı Belediye Meydanı önünde düzenlediğimiz aşure dağıtım töreniyle başladığımız etkinliklerde 9 mahallemizde cuma namazı çıkışı 15 bine yakın hemşerimize aşure ikram ettik. Aşure birlik ve beraberliğin sembolü olduğu kadar etnik ve dini kökeni ne olursa olan tüm insanların acı ve sevinci beraberce paylaşmaları demektir. Allah bütün milletimize birlik beraberlik nasip etsin. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Belediye olarak milli günlerde olduğu gibi dini günleri de vatandaşlarımızla birlikte yaşamaya devam edeceğiz."