Kapaklı Belediyesi, Anneler Günü münasebetiyle 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliği düzenleyecek.

Kapaklı Belediyesi, 13 Mayıs Anneler günü dolayısıyla 13 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Kazak Gölü mesire alanında 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliği düzenleyecek. 

“EN YÜCE DUYGULARDAN BİRİDİR ANNELİK”

Annelerimizin değerinin ve öneminin satırlara sığdıramayacak kadar büyük olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Annelerimizin sevgisini ne bir güne ne de bir haftaya sığdıramayız. Eşsiz bir sevgiye ve fedakarlığa dayanan, anlatmak için kelimelerin kifayetsiz kaldığı, en yüce duygulardan biridir annelik. Bizlerin hem en değerli hem de en kutsal varlıkları olan, değerimiz annelerimiz için geçen yıl düzenlemiş olduğumuz Anneler Günü Şenliğimizin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Tüm annelerimizi ve anne adaylarımızı 13 Mayıs Pazar günü, saat 14.00’da Kazak Gölü mesire alanımızda düzenlenecek olan 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliğimize davet ediyorum.” dedi.

TAM BİR ŞENLİK HAVASINDA OLACAK

Düzenlenecek olan 2. Geleneksel Anneler Günü Şeniği’nde anne ve anne adaylarına Canan Şimşek ve müzik grupları eşlik edecek. Şenlikte yöresel lezzetler tadılacak, anne adayları yarışacak, folklor gösterileri yapılacak ve annelere sürpriz hediyeler verilecek.