Kapaklıspor ile birlikte Bolu'da kampta bulunan Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın, kalp krizi geçirdi.

Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de üstlenen Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın, geçtiğimiz günlerde Kapaklıspor oyuncuları ile birlikte Bolu’ya kampa gitti. Kampın 3. günü mide ve karın bölgesinde bir yanma hisseden Aydın, soluğu İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nin acil bölümünde aldı. 

%90 DAMAR TIKANIKLIĞI OLDUĞU ANLAŞILDI

Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Aydın’a ilk müdahale burada gerçekleşti. Apar topar yoğun bakıma alınan ve %90 damar tıkanıklığı olduğu anlaşılan Muhtar Aydın, ameliyat olmak için İstanbul Şişli Memorial Hastanesi’ne sevk edildi. Anjiyo operasyonunun ardından tıkalı kalp damarları açılan Aydın, 8 Eylül Cumartesi günü hastaneden taburcu olarak ev istirahatine çekildi. 

‘'TÜM SEVENLERİME TEŞEKKÜR EDERİM’’

Geçirdiği rahatsızlığın ardından ilk kez konuşan Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın, ‘’Geçirmiş olduğum hastalık sürecinde yanımda olan tüm sevdiklerime, Şişli Memorial Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Doç. Dr. Gökhan Ertaş’a ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olduğum Kapaklısporumuzun tüm yöneticilerine, futbolcularına teşekkür ederim. Kısa sürede aranıza kavuşmak ümidiyle.’’ dedi.

Kapaklı Gazetesi olarak bizler de, değerli Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.