Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da daha önce temeli atılan fakat çalışmaları duran altyapı çalışmalarının startını vereceklerini açıkladı.

Uzun zamandır altyapı çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak edilen Pınar Bulvarı’nda çalışmalar nihayet başlıyor. İlk olarak altyapı çalışmalarının yapılacağı bulvarda çalışmaların tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlanacak. Kapaklı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Pınar Bulvarı’nın yanı sıra Kapaklı genelinde de kapsamlı bir altyapı çalışması yapılacağı belirtildi.

“ŞEHRİMİZ GENELİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ”

TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile görüşen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınar Bulvarı’nda ve ilçe genelinde alt yapı çalışmalarının başlayacağını belirtti. Başkan Çetin girişimleri doğrultusunda kararların alındığını ifade ederek, “TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve ekibi ile birlikte ilçemizdeki alt yapı çalışmaları hakkında toplantımızı gerçekleştirdik. Girişimlerimiz doğrultusunda anlaşmalarımızı imzalayarak kararlarımızı aldık. Önümüzdeki hafta içerisinde Ana caddemiz olan Pınar Bulvarı başta olmak üzere şehrimiz genelinde alt yapı çalışmalarına başlıyoruz. Söz verdiğimiz gibi artık değişim ve gelişim zamanı. Kapaklı'mıza hayırlı olsun.” dedi.