Kapaklı Gazetesi - Pınar Bulvarı’ndaki altyapı çalışmalarının uzun sürdüğünü dile getiren bulvar esnafı, yolların çamur deryasına döndüğünü belirterek yetkililere seslendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Pınar Bulvarı’nda yürütülen altyapı çalışmaları sürerken, esnaflar çalışmaların işlerini etkilediğini dile getirdi. Kış aylarının gelmesi ile birlikte yolların çamur deryasına döndüğünü ve çalışmaların çok yavaş ilerlediğini kaydeden bulvar esnafı, duruma biran önce çözüm getirilmesi gerektiğini belirtti.

‘’BU ÇAMUR DERYASINDAN BİZİ KURTARIN’’

Konuyla ilgili konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öğütçü, ‘’Pınar Bulvarı’ndaki çalışmaları takdir ediyoruz. Fakat Kadir Başkanımız bu çamur deryasından bizi biran önce kurtarsın. Bu mübarek Cuma gününde bile camiye girmekte zorlanıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

‘’İŞLERİMİZ ETKİLENİYOR’’

Bölge esnafı ise yolların işlerini etkilediğini dile getirerek, ‘’Altyapımızın yapılması çok önemli bir hareket. Buna destek veriyoruz fakat çalışmalar çok yavaş ilerliyor. Üstelik kış şartlarının gelmesi ile birlikte yollar çamur oldu. Bu nedenle iş yerlerimize gelmek isteyen müşterilerimiz de haliyle vazgeçiyor. Ekonominin zor olduğu bu dönemde işlerimizin bu kadar etkilenmesi bizleri zor duruma soktu. İşverenler bu koşullarda çalışanlarının maaşını ve kirasını ödemekte zorlanıyor.’’ dedi.