Kapaklı Gazetesi - Her yıl 19 Ekim’de muhtarlarla bir kahvaltı programı düzenleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Yağmur Turizm Sahibi Akın Yılmaz, bu yıl da geleneği bozmadı.

Lezzet Sarayı’nda gerçekleştirilen kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı’da görev yapan mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.

“MUHTARLIK MÜESSESESİ ÇOK ÖNEMLİDİR”

Kahvaltı programında konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Yağmur Turizm Sahibi Akın Yılmaz, “Geleneksel hale getirdiğimiz Muhtarlar Günü kahvaltısının bu yıl altıncısında bir aradayız. Hem siyasi hayatımızda, hem ticari hayatımızda her zaman sizlerle bir ve beraber olmaya gayret gösterdik. Muhtarlık müessesesi çok önemlidir. Devletimizin yereldeki en hayati organları muhtarlıklarımızdır. Kamunun ve yerel yönetimin hizmetlerinin vatandaşlara ulaşmasında önemli bir rol oynuyorlar. Her türlü zorlu şartlara rağmen görevini yerine getiren muhtarlarımızı tebrik ediyor, bu özel günlerini kutluyorum. Allah birliğimizi daim etsin, görevlerinizde başarılar dilerim.” dedi.

Yılmaz’ın ardından Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Seçkin Dilsiz söz aldı. Akın Yılmaz’a programdan ötürü teşekkür eden Dilsiz, meslektaşlarının özel gününü kutladı.

Konuşmaların ardından Yılmaz tarafından Kapaklı’daki en yaşlı muhtar olan Uzunhacı Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır’a plaket takdim edildi.