Kapaklı Gazetesi - 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde her yıl muhtarlarla buluşan Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, bu yıl da geleneği bozmadı. Yılmaz, muhtarlar için düzenlediği kahvaltı programında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

19 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Lezzet Sarayı’nda gerçekleştirilen programa, ilçede görev yapan 14 mahalle muhtarı da katılım sağladı. Programda konuşan Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, ‘’Muhtarlarımız yerel yönetimlerin en önemli unsuru. Sizler vatandaşa hizmet veriyorsunuz, vatandaşın derdi ile dertleniyorsunuz. Bizler de bu noktada sizlerin her daim yanındayız.’’ dedi.

‘’BİR VE BERABERİZ’’

Muhtarların özel gününü kutlayan Akın Yılmaz, ‘’Kapaklı’ya geldiğimiz günden beri bir ve beraberiz. Her ortamda sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. İlçemizde 120 binden fazla insan yaşıyor. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle, Sünnisiyle, Abazasıyla gelen her kardeşimize hiç ayrım etmeden hizmet ediyorsunuz. Gün geliyor onların acılarını paylaşıyor, gün geliyor düğünlerinde halay çekiyorsunuz. Ben bu anlamda size, yaptığınız bu görevden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlere sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür diliyorum. İnşallah nice 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde bir araya geliriz. Muhtarlar gününüz kutlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

EN TECRÜBELİ MUHTARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Yılmaz son olarak; ‘’19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla geçtiğimiz yıllarda en genç muhtarımıza, tek kadın muhtarımıza, en olgun muhtarımıza plaketler takdim ettik. Bugün de ilçemizde 5 dönemdir muhtarlık görevini layıkıyla yürüten Bahçelievler Mahalle Muhtarımız Yüksel Öztürk’e plaketini takdim etmek istiyorum.’’ dedi ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Yüksel Öztürk’e plaketini takdim etti.

Yılmaz’ın akabinde Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Seçkin Dilsiz de bir konuşma gerçekleştirerek Akın Yılmaz’a teşekkür etti. Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.