Kapaklı Gazetesi - Devletin tüm imkanları ile vatandaşların yanında olduğunu belirten Yılmaz, “Çok kıymetli hemşerilerim, Zor günlerden geçiyoruz. Dünyanın başına bela olan bir virüsle ülkece başta sağlık bakanımız ve çalışanlarımız, ilçe belediye başkanımız, ilçe kaymakamımız ve bütün dostlarımızla topyekün savaşıyoruz.” dedi.

“EL ELE VERME ZAMANI”

Yazılı bir açıklama yaparak "Evde Kal" çağrısında bulunan Akın Yılmaz, “Herkes bilir ki ulus olarak çok daha büyük zorlukları yaşadık ve elbirliğiyle üstesinden geldik. Yine hep birlikte bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz. Elimizde eteğimizde, soframızda, yüreğimizde ne varsa onları paylaşacak onları çoğaltacağız.

Bugün en ufak ayrım gözetmeden el ele gönül gönüle verme zamanıdır. Bugün emekle duayla inançla bilimle birbirimize kenetlenme sevdiklerimize sarılma sevdiklerimizi gerçekten seviyorsa onlara virüsü hastalığı bulaştırmamak için onlardan uzak durma ve evde kalma zamanıdır. “ ifadelerini kullandı.

“7/24 MİLLETİMİZİN YANINDA”

Yılmaz, “Herkes müsterih olsun devletini ve milletini seven onların sağlığına en ufak bir zarar gelmesini istemeyen her daim herkesin yanında mazlum coğrafyadaki tüm müslümanların dünyadaki herkese yardım elini uzatan Türkiye sevdalısı Lider Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Bakanlarınız, Belediye başkanlarımız, Valilerimiz, Kaymakamlarımız, İl başkanlarımız, teşkilatlarımız personelleri ile 7 gün 24 saat milletimizin yanında ve hizmetinizdedir. Hiç çekinmeden kaygılanmadan en ufak bir telaşa düşmeden neye ihtiyacınız olunduğunda karşılanmaktadır. Onun için diyoruz ki! #EVDEKALSAĞLIKLIKAL #AZKALDI #BirlikteBaşaracağız” diyerek açıklamasını tamamladı.