Kapaklı Gazetesi - Belediye ekipleri tarafından dün gece geç saatlerde eski Belediye meydanındaki ağaçlar söküldü. Ağaçların söküldüğünü gören vatandaşlar duruma tepki gösterirken, olay yerine gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ağaçların katledildiğini belirtti.

“BU KADAR YEŞİL DÜŞMANI BİR BAŞKAN GÖRMEDİM”

“Daha öncesinde olduğu gibi yine bir gece operasyonu ile belediye meydanındaki ağaçlar katledildi. Ben bu kadar yeşil düşmanı bir belediye başkanı görmedim! Yaptığımız videolar ile kendisine bir sosyal mesaj ilettik ağaçların bir yerden bir yere taşınması için gerekli araçlar vardır. Bu araçlar ellerinde olmaya bilir bizler bu araçları sağlayabiliriz kendisine yardımcı olabiliriz ama kendisi ağaçlarımızı katletmeye devam ediyor.” dedi.

“İZİN ALINDI MI?”

Daha öncede benzer manzaraların yaşandığını hatırlatan Yılmaz, “Buradan sökülen ağaçların tutmadığını kuruduğunu videomuzda göstermiştik çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olan ağaçlarımız yok oluyor. Bu alan Büyükşehire aittir bunun için Büyükşehir’den yâda Orman Bakanlığından izin alındı mı? Eğer alındıysa Belediye Başkanı Mustafa Çetin buraya gelsin belgeleri bizlere ibraz etsin.“ diye konuştu.