Sevgi Eli Yardım Mağazaları, yardım elini Afrin’e uzattı.

Kapaklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için 2016 yılında hizmete açmış olduğu Sevgi Eli Yardım Mağazaları, Afrin’e yardım paketleri yolladı. Giyim ve eşyalardan oluşan 51 koli yardım paketi 1 Nisan Pazar günü saat 19:30’da Kapaklı Sevgi Eli Yardım Mağazası’ndan Afrin’e yollandı.

HATAY SINIRINA ULAŞACAK

Yollanan yardım paketleri, Kapaklı Belediyesi'nden 3 gönüllü belediye personel tarafından Hatay Valiliği Kızılay Sınır Ötesi İnsani Yardım Merkezi’ne ulaştıracak. Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da katılımı ile gerçekleşen yardım kampanyası kapsamında içerisinde bebek beşiği, çorap, pantolon, gömlek, eşofman gibi birçok giyim eşyasının bulunduğu toplam 51 koli, sınırdan Afrin’e gönderilecek.

'' BÖLGE HALKINA SEVGİ ELİMİZİ UZATTIK''

Başkan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, '' Afrin'de barış ve huzurun sağlanması, hayatın tekrar normale dönmesi için terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Biz de Kapaklı Belediyesi olarak bölge halkına sevgi elimizi uzattık. Sevgi Eli Yardım Mağazalarımızda hazırladığımız toplam 51 koli yardım malzememizi Afrin’e ulaştırması için Hatay Valiliği Kızılay Sınır Ötesi İnsani Yardım Merkezi’ne yolcu ettik. Mağazalarımıza destek ve katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. '' dedi.