Kapaklı Gazetesi - Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), 5 Ağustos Pazartesi günü Kapaklı’da iki mahallede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek olan kesintiden Atatürk Mahallesi ve Bahçeağıl Mahallesi etkilenecek. Atatürk Mahallesi’nde sabah 08.30 ile 18.00 saatleri arasında sürecek kesinti; Bahçeağıl Mahallesi’nde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında yaşanacak. 

Atatürk Mahallesi’nde kesintiden etkilenecek kısımlar şu şekilde; Dereiçi Sokak, Toros Sokak, Seçil Sokak, Pamuk Sokak, Yağcılar Sokak, Özyürek Sokak, Güleryüz Sokak, Tepekuyu Sokak, Ortanca Sokak, Çaykenarı Sokak, Oğuzeli Sokak, Tepekuyu Sokak, Emir Sokak, İlkay Sokak, Özbaşak Sokak, Ortanca Sokak, Özveren Sokak, Vefalı Sokak, Yeşim Sokak, Moda Sokak, Yurdakul Sokak, Özden Petrol ve Vehbi Atalay.

Bahçeağıl Mahalesi’nde ise elektrik kesintisinde şu bölgeler etkilenecek; Kapaklı Belediyesi R.E.S., Salih Ünal Besi Çiftliği, Ramazan Kocaboğa, Zeynel Ateşer, Evim Müte, Bahçeağıl Su Kuyusu, Saray Kum Çakıl Maden, Ahmet Sunar, Feme Hayvancılık, Cengiz Kazancı, Banu Elten, Közhan Yazgan, Sevda Mauela Gök, Karlı Su Kuyusu, Uzunhacı Su Kuyusu, İdris Kolçak ve Yusuf Kolçak.