Kapaklı Belediyesi, Termik Santral tehlikesi ile burun buruna kalmış Kapaklı için önemli yatırımlardan olan Rüzgar Enerji Santrali'nin, 19 Mart Salı günü (yarın) 16.00'da açılacağını duyurdu. Müjdeli haberleri peş peşe sıralayan belediye yetkilileri, Pınarça Çok Amaçlı Salonu'nun ve Kapaklı Kültür Merkezi'nin açılışlarının da 20 Mart Çarşamba günü gerçekleşeceğini duyurdu.

KAPAKLI TEMİZ ENERJİ ÜRETECEK

Yaklaşık 1 yıl önce Kapaklı'da temiz enerji üretilmesi için yola çıkan Kapaklı Belediyesi, Karlı Mahallesi'nde Rüzgar Enerji Santrali yapılacağını duyurdu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen yatırımda sona gelinirken, belediye yetkilileri santralin 19 Mart Salı günü saat 16.00'da düzenlenecek olan törenle açılacağını duyurdu.

KAPAKLI KÜLTÜR MERKEZİ'NE KAVUŞUYOR!

Ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Kültür Merkezi'nin ise 20 Mart Çarşamba günü açılacağını duyuran yetkililer, 15 bin 931 metrekare inşaat alanına sahip dev tesisin saat 16.00 itibariyle vatandaşın hizmetine gireceğini açıkladı.

GÖZÜN AYDIN PINARÇA!

Kısa bir süre önce Pınarça'ya kazandırılan Çok Amaçlı Salon ise, kapılarını 20 Mart Çarşamba günü itibariyle vatandaşlara açacak. Saat 17.00'da gerçekleştirilecek açılış töreninin ardından Pınarça Mahallesi'nin cazibe merkezi haline gelecek olan 3 katlı salonda, muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol , masa tenisi vb. sporlar) , 19 araçlık otopark bulunuyor.