23 Nisan 2019 Salı günü saat 09.30’da Atatürk Meydanında Çelenk Sunma Töreniyle başlayacak olan programda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelengi Atatürk Anıtına sunulacak. Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilecek olan Çelenk Sunma Töreninin ardından saat 10.00’da Kapaklı İlçe Stadyumuna geçilerek kutlamalara başlanacak.

OKULLAR GÖSTERİLERİNİ SUNACAK

1 dakikalık Saygı Duruşu’nda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla başlayacak olan Kutlama Programı; Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Trakya Yöresi Halk Oyunları Gösterisi,  Emine Penbeten Adal Anaokulu Mehter Gösterisi ve Gazi İlkokulu Halk Oyunları Gösterisi ile devam edecek.

YARIŞMALARDA BİRİNCİ OLANLARA ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Ardından ilçede düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan şiirin okunması ile sürdürülecek olan kutlamalar, Gazi Ortaokulu Trakya Yöresi Halk Oyunları Gösterisi, Yıldızkent Ortaokulu Ritmik Dans Gösterisi, Karanfil Anaokulu Gösterisi, Cumhuriyet İlkokulu Çocuk Oyunları Gösterisi, Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları Gösterisi ve Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Çocuk Oyunları Gösterisi’nin ardından ödül töreni ile son bulacak.