Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını 4 Ocak Salı günü Atatürk Kültür Merkezi’nde yapacak. Toplantıya, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in başkanlık etmesi bekleniyor.

FAZLA MESAİ ÇALIŞMA ÜCRETİ BELİRLENECEK

Açılış ve yoklama ile başlayacak meclis toplantısında, 2020 Yılı Sayıştay Denetim Raporu hakkında meclise bilgi verilecek. Ardından ilk gündem maddesinde Karaağaç Mahallesi 304 ada 26 parselde bulunan 84,20 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazısı görüşülecek.

Toplantının ikinci gündem maddesinde meclis başkanı ve meclis üyelerine, meclis ve komisyon toplantılarına katıldıkları her gün için 2022 yılında ödenecek huzur hakkının belirlenmesi konulu yazı karara bağlanacak. Bir diğer gündem maddesinde ise belediye bünyesinde çalışan zabıta memurlarına 2022 yılında verilecek olan fazla çalışma ücreti belirlenecek.

AYLIK ÖDENEK BELİRLENECEK

Üçüncü gündem maddesinde meclis üyesi ve belediye başkan yardımcılarına 2022 yılında ödenecek olan aylık ödeneğin belirlenmesi konusu görüşülecek. Dördüncü gündem maddesinde Denetim Komisyonu toplantılarına belediye ve bağlı kuruluşları dışındaki kamu kurum ve kuruluşlarından görevlendirilenler ile kamu kurumu dışındaki diğer uzman kişilere 2022 yılında ödenecek olan günlük ödeme miktarının belirlenmesi konulu yazı görüşülerek karara bağlanacak.

Meclisin bir diğer gündem maddesinde boş kadro değişikliği konulu yazının görüşülerek karara bağlanmasının ardından, tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan personelin aylık çalışma ücretleri belirlenecek. Sonraki gündem maddesinde belediyenin görev ve yetki alanı içerisinde bulunan amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapılıp yapılmayacağı konusu görüşülecek.

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ SEÇİLECEK

Dokuzuncu gündem maddesinde ise Fatih Mahallesi 728 ada 18 parselde bulunan 67 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazı görüşülecek.

Onuncu gündem maddesinde Denetim Komisyonu üyeleri seçilecek. Ardından 2022 yılı meclis tatil ayının belirlenmesi konulu yazı görüşülecek. On ikinci gündem maddesinde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne 1 adet sedan aracın üç ay süre ile geçici tahsisi konulu yazı görüşülecek. Gündemin on üçüncü maddesinde Fatih Mahallesi 728 ada 16 parselde bulunan 65 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazısı görüşülerek karara bağlanacak.

On dördüncü gündem maddesinde boş kadro değişikliği konulu yazı görüşülecek. Akabinde sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak 3 adet mühendis, 1 adet tekniker 1 adet kameramanın aylık çalışma ücretleri belirlenecek. Gündemin on altıncı maddesinde 5 adet çöp kamyonu alımı konulu yazı görüşülecek. Toplantının son gündem maddesinde ise İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşülecek.