Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi birim müdürleri ve ilgili personelleri 2020-2024 Stratejik Plan toplantılarına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin önderliğinde devam ediyor. Toplantılar hakkında konuşan Çetin, ‘’Kapaklımızın geleceği için çalışıyoruz’’ dedi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin alt ve üst yapı hizmetleri noktasında gerek belediyenin bütçe ve imkanları, gerekse diğer kaynaklardan sağlanacak gelirleri kullanarak Kapaklı'da her türlü hizmeti sunma gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

"HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYOR VE FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Gerçekleştirilen toplantılar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Biz burada hizmet ürettikçe ve vatandaşa dokundukça ancak bir görevimizi yapabiliriz. Belediyeler, sabah 08.00'de açılıp, akşam 17.00'de kapanan diğer bazı resmi kurumlara benzemez. Biz belediyemizde 7/24 çalışarak, mutlaka bir şeyler üretmek ve vatandaşlarımıza sunmak zorundayız. Dolayısıyla bizler stratejik planı hızlı bir şekilde başlatarak bu süreci en kısa zamanda tamamlayacağız. Bu anlamda da herkesin fikrini ve önerisini değerlendirerek kentimizi şeffaf ve katılabilir yönetim anlayışı ile birlikte yöneteceğiz. Bu konuda herkesin desteğini bekliyor ve fikirlerini önemsiyoruz ” dedi.

" KAPAKLIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

5 yılda önemli bir değişim gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirten Çetin, "Olabilecek her hizmet ve projeyi, yasal çerçevede yerine getirmeye çalışacağız. Kapaklı'nın kaybettiği 15 yılı geri getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Kapaklımız için en iyi hizmetleri yapmak ve daha yaşanabilir bir şehir yaratmak adına Kapaklımızın geleceği için çalışıyoruz. Stratejimizin başında insanlık var, sevgi var, kardeşlik var ve hoşgörü var bu nedenle stratejimizi de buna göre belirleyeceğiz" dedi.