Ak Parti Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir’in Partideki Tüm Görevlerinden İstifa Etmesi Kapaklı Kamuoyunda Şok Etkisi Yarattı.

Bu şok istifa sonrası İrfan Demir’in “Ailevi sorunlar nedeniyle istifa ediyorum” açıklamasına rağmen birçok iddia dilden dile dolaşılıyor. İrfan Demir (Hoca) ile ilgili dedikodular almış başını gidiyor. Hocanın bir yanlışı var mıdır?, dedikoduların gerçeklik yanı var mıdır? Şuan için bu soruların cevabını kimse bilmiyor. Muhtemelen İrfan Demir yapacağı ikinci bir açıklamayla kamuoyunu bilgilendirecek ve ortalıkta dolaşan kirli bilgiler temizlenecektir.

Ben burada farklı bir konuya da değinmek istiyorum. Özellikle son zamanlarda Kapaklı Kamuoyunda kulaktan kulağa yayılan Ak Parti Kapaklı ilçe teşkilatında yaşandığı iddia edilen ahlaksız ilişkiler yumağı. Hoca suçlu veya suçsuz bir şekilde istifasını verdi ve gitti. Peki ya bu diğerleri, Milletin ağzına sakız olmuş, yaptıklarıyla muhafazakar bir parti olduğunu iddia eden Ak Parti’nin değerlerine ters düşen, İlçe yöneticileri, meclis üyeleri. Bunlara kim dur diyecek.

Eski Ak Parti Tekirdağ il başkanı Ahmet Akçay ile birkaç görüşmemiz olmuştu.  Ak Parti Kapaklı ilçe teşkilatında yaşanan ahlaksızlıklar, yüz kızartıcı olaylardan kendisine bahsettiğimde bana cevabı “Her şeyi biliyoruz. Teşkilat olarak göreve geldiğimizden beri birçok seçim yaşadık. Teşkilatlardaki sorunlarla yeterince ilgilenemedik. Artık bundan sonra teşkilatlardaki kadrolarımızı yenileyeceğiz” demişti. Fakat Akçay’ın ömrü bunları yapmaya yetmedi.

Şimdi Ak Parti il başkanlığı koltuğunda genç ve Tekirdağ’da Ak Partililerin kendisinden oldukça ümitli olduğu yeni il başkanı Cüneyt Yüksel var.  Cüneyt Yüksel genç ve gelecek vadeden bir siyasetçi eminim güvendiği daha güçlü kadrolar ile yola devam edecektir. Bu anlamda Kapaklı’nın Cüneyt Yüksel’den bir isteği var.

Yıllardır Ak Parti’nin Kapaklı’da ekmeğini yiyen ama her seçimde ona ihanet eden yöneticilerden kurtulması lazım. Kapaklı’da Ak Parti’nin artık fosilleşmiş, eski, yıpranmış ve güvenirliliğini yitirmiş siyasetçilerden, kurtulması lazım. Teşkilatların artık Kapaklı’da eğitimi, yaşantısı, ticareti ve topluma kattığı değerlerle kendini ispatlamış işin ehli insanlara teslim edilmesi lazım. Kapaklı’nın akşam yaptıkları kaçamakları dost meclisinde anlatıp vatandaşın diline düşen başkanlardan, yöneticilerden kurtulması lazım. Kapaklı’nın artık Escort ablalardan kurtulması lazım.

Ak Parti’nin Kapaklı’da yeni tertemiz kadrolara, acilen değişime ihtiyacı var. Ve Ben buradan sesleniyorum Sn. Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve Sn. Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün “Üzerinizde büyük vebal var. Ak Parti’nin Kapaklı’da büyük bir temizliğe ihtiyacı var. Lütfen buna bir el atın ve Kapaklı’daki enkazı artık temizleyin”