Yağış Haberleri

yağış haberleri ve güncel yağış gelişmeleri, yağış ile ilgili tüm video, yağış fotoğrafları ve yağış haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Yaşam Haberleri

Kış aylarının çiftçiler açısında olumlu seyrederken üreticiler kaliteli ve verimli bir sezon için ilkbahar yağışlarını bekliyor.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nin yüksek kesimlerimde etkili olan kar yağışıyla beraber Mahya Tepe’de kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaştı.

Çerkezköy Haberleri

Meteorolojinin kar ve sağanak yağış uyarısının ardından Çerkezköy’de etkili olan yağış sonrası Çorlu Deresi’nin debisi yükseldi.

Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi, kent genelinde etkili olan kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Haberleri

Tekirdağ Kapaklı İlçesinde sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı etkisini göstererek şehri beyaza boyadı.

Gündem Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, Trakya ve Marmara Bölgesi’nin, pazar gününden itibaren Balkanlar...

Tekirdağ Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.

Tekirdağ Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

Tekirdağ Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra Tekirdağ’da sağanak yağış etkisini gösterdi.

Tekirdağ Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle 25 köy yolu kapandı.

Tekirdağ Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, cumartesi günü öğleden sonra Tekirdağ’da kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, denizlerde ise fırtına beklendiğini duyurdu.