Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Çerkezköy Haberleri

TREDAŞ tarafından Çerkezköy’de bulunan 3 noktada toplam 12 saat kesinti yaşanacağı duyuruldu.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nde jandarma ekiplerince vatandaşlar telefon dolandırıcılığı konusunda bilgilendirme yapıldı.

Yaşam Haberleri

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu, meyve üreticilerine “bordo bulamacı uygulaması” yapması konusunda uyarıda bulundu.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşlara “Sahte linklere tıklamayın” uyarısında bulunuldu.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nin Vize ve Kofçaz ilçelerinde bulunan 2 göletin rezervuarlarının dolması sebebiyle taşkın riski olduğu bildirildi.

Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada son zamanlarda artan kiralık araç dolandırıcılığına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube ekipleri sosyal medya kullanıcılarını ‘sahte mavi tik/rozet onayı’ içeriklerine karşı uyardı.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy Belediyesi, yardım talebinde bulunan kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşı uyardı.

Tekirdağ Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 19 Ocak Cuma günü için Tekirdağ’a sarı uyarıda bulunduğunu belirtti.

Gündem Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, Trakya ve Marmara Bölgesi’nin, pazar gününden itibaren Balkanlar...

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı alışverişleri sırasında vatandaşların dikkat etmesi gereken hususlar hakkında uyarıda bulundu.

Tekirdağ Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Tekirdağ genelinde yağmur, fırtına ve kar uyarısında bulundu. Kapaklı’da Cuma günü kuvvetli yağmur, Cumartesi ve Pazar günü...