Tütün Haberleri

tütün haberleri ve güncel tütün gelişmeleri, tütün ile ilgili tüm video, tütün fotoğrafları ve tütün haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kapaklı’da bir şahsın evinde ve arabasında yapılan aramada makaron ve tütün ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından iş yerinde yapılan aramada binlerce makaron ve kilolarca tütün ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda; iş yerinde puro, makaron ve tütün ele geçirilen şahsa 16 bin 687 TL para cezası...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy Veliköy Mahallesi’nde 3 milyon liralık kaçak nargile tütünü ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Hayrabolu’da makaron ve tütün ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa ve Muratlı’da kaçak sigara operasyonu düzenlendi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Kapaklı İlçesinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışma doğrultusunda 171 karton makaron ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde jandarma ekiplerince 55 kilogram tütün ve tütün ürünleri kullanılan binlerce malzeme ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bir fabrikaya düzenlediği operasyonda 1 ton 806 kilogram bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 292 kilogram paketlenmiş bandrolsüz nargile tütünü ele geçirdi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da jandarma ekiplerince bir şahsın aracına yapılan aramada, piyasa değeri 507 bin TL civarında olan sıkıştırılmış tütün ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çerkezköy’de bir araçta yapılan aramada 130 bin adet içi tütün ile doldurulmuş makaron ve...