Fuhuş Haberleri

fuhuş haberleri ve güncel fuhuş gelişmeleri, fuhuş ile ilgili tüm video, fuhuş fotoğrafları ve fuhuş haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da polis ekiplerince masaj salonlarındaki fuhuşa yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 38 kişiden 12’si kişi tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Çorlu’da masaj salonlarına polisin düzenlediği operasyonda 12 şüpheli ve fuhuş yaptığı değerlendirilen 25 kadın yakalandı.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de düzenlenen operasyonda evlerinde yakalanan 5 fuhuş şüphelisinden 2'si tutuklanırken, diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de düzenlenen operasyonda evlerinde yakalanan 5 fuhuş şüphelisi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de ve çevre ilçelerde yabancı uyruklu kadınları kullanarak fuhşa aracılık ettiği tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından fuhuş yapıldığı tespit edilen bir adrese operasyon düzenlendi.

Asayiş Haberleri

Kapaklı ve Çorlu’da sosyal medya üzerinden cinsel içerikli fotoğraf ve telefon numarası paylaşarak, fuhuş yapan 7 şahıs yapılan eş zamanlı...

Asayiş Haberleri

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 6'sı yabancı uyruklu kadın olan 8 kişi gözaltına...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çorlu ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 6 kişi yakalandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Kapaklı İlçesi’nde bulunan bir ikamette fuhuş yapıldığı bilgisi alan polis ekipleri, düzenledikleri operasyonda iki kişiyi gözaltına aldı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Çerkezköy’de masaj salonuna ve sosyal medya hesapları üzerinden reklam vererek fuhuş yaptırıldığı tespit edilen adreslere gerçekleştirilen operasyonlarda 4 kişi...

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da fuhuşa teşvik aracılık etme veya zorlama suçları ile mücadele kapsamında operasyon düzenlendi.