Tutuklama Haberleri

Tutuklama haberleri ve güncel Tutuklama gelişmeleri, Tutuklama ile ilgili tüm video, Tutuklama fotoğrafları ve Tutuklama haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 2 motosiklet hırsızı tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da polis ekiplerince masaj salonlarındaki fuhuşa yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 38 kişiden 12’si kişi tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de düzenlenen operasyonda evlerinde yakalanan 5 fuhuş şüphelisinden 2'si tutuklanırken, diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde aralarında husumet bulunan kişiyi silahla vurarak öldüren kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da polisin 3 günlük çalışmasında yakalanan 122 kişiden 37’si tutuklandı. Olaylarda uyuşturucu, silah, kaçak alkol gibi birçok suç unsuru ele...

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı tarafından "rüşvet ve usulsüzlük” iddiaları nedeniyle Kıyıköy Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ender Sevinç, “cinsel taciz" ve "cinsel saldırı"...

Asayiş Haberleri

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu sattığı tespit edilen zanlı tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 70 bin TL değerinde ziynet ve para çalan hırsız Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde husumetli grupların iş yeri kurşunlaması, yaralama ve hırsızlık olaylarıyla ilgili polisin düzenlediği operasyonda yakalanan 8 kişiden 5’i...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, yaralanmalı bir trafik kazasına müdahale eden trafik polisine sözlü ve fiziksel şiddet uygulayan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da, jandarma ekiplerinin kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda, uyuşturucu ele geçirmişti. Bekçi ve fabrika sahibi tutuklandı.