Sahte Haberleri

Sahte haberleri ve güncel Sahte gelişmeleri, Sahte ile ilgili tüm video, Sahte fotoğrafları ve Sahte haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kapaklı’da bulunan bir depoya düzenlenen operasyonda yüzlerce deterjan ve şampuan ele geçirildi.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşlara “Sahte linklere tıklamayın” uyarısında bulunuldu.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Şarköy ilçesinde 177 litre sahte içki ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da polis ekipleri, şüphelendikleri kişinin üzerinde yaptıkları aramada uyuşturucu ve sahte para ele geçirdi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çorlu ilçesinde 120 litre sahte alkol olduğu değerlendirilen sıvı ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yılbaşı öncesi sahte içkiye yönelik operasyonda bin 780 litre sahte içki ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da yılbaşı öncesi düzenlenen operasyonda 2 tona yakın sahte içki ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 800 litre sahte içki ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 1 ton 200 litre sahte alkol ele geçirilirken, 19 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde jandarma ekiplerince 250 litre sahte alkol ve sahte alkol yapma malzemeleri ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da sahte bandrollü 143 şişe alkol, silahlar ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs hakkında yasal...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Süleymanpaşa’da polis ekipleri tarafından bir adrese yapılan operasyonda, 385 litre el yapımı alkollü içki ve 400 adet boş şişe...