Pınar Bulvarı Haberleri

Pınar Bulvarı haberleri ve güncel Pınar Bulvarı gelişmeleri, Pınar Bulvarı ile ilgili tüm video, Pınar Bulvarı fotoğrafları ve Pınar Bulvarı haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Kapaklı Haberleri

Kapaklı'da bazı sokaklarda tek yön uygulamasına geçilmesine rağmen ters yöne giren sürücüler, trafiği tıkıyor ve zaman zaman kazalara neden oluyor.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da otomobil ile çarpışan motosikletli sürücü yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

Siyaset Haberleri

2004-2019 dönemi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Pınar Bulvarı’nda bulunan dükkanını 2024 Kapaklı Belediye Başkan Adayı görselleri ile giydirdi.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da polis ekipleri tarafından 49 adet paketlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Teknoloji Haberleri

Kapaklı’da vatandaşların TOGG’u görme heyecanı izdihama neden oldu.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediyesi tarafından Pınar Bulvarı’nda düzenlenen ‘Kalbe Dokunan Ramazan’ programında 5 bin vatandaş birlikte iftarını açtı.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da meydana gelen silahla yaralama olayında gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi çalışmaları kapsamında Çerkezköy istikametine dönüş kesimi, 19 Aralık Pazartesi itibariyle trafiğe kapatılacak.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da 85 gün önce kaybolan 28 yaşındaki Fevzi Çalışkan’ın izine, tüm aramalara rağmen rastlanmadı. Günlerdir oğullarını arayan acılı aile, evlatlarının...