Kaymakamlık Haberleri

Kaymakamlık haberleri ve güncel Kaymakamlık gelişmeleri, Kaymakamlık ile ilgili tüm video, Kaymakamlık fotoğrafları ve Kaymakamlık haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada son zamanlarda artan kiralık araç dolandırıcılığına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal başkanlığında Kaymakamlık Fuaye Salonunda Okul Güvenliği konulu toplantı yapıldı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kaymakamlığı, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla vatandaşları ev ve iş yerlerine bayrak asmaya davet etti.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu. Cumartesi günü çelenk töreniyle başlayacak program; Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliklerin ardından...

Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy’de 29 Ekim Pazar günü Atatürk Caddesi ve bağlantı yolların belli saatlerde araç trafiğine kapanacağı duyuruldu.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da seyir halinde ilerlerken yola atlayan kediye çarpmamak için fren basan motosikletli sürücü takla attı.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 2023 yılı Haziran ayında yaptıkları çalışmalarla suçlulara göz açtırmadı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kaymakamlığı tarafından Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kaymakamlığı "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi" alımında KPSS’den en düşük puan alan kişi mülakattan en yüksek puan alan kişi...