Ergene Haberleri

Ergene haberleri ve güncel Ergene gelişmeleri, Ergene ile ilgili tüm video, Ergene fotoğrafları ve Ergene haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Ergene’de yaşanana olayda hafif ticari araca çarpan motosikletin sürücüsü kazanın etkisiyle yaralandı.

Asayiş Haberleri

Ergene’de inşaat alanına harç atıldığı sırada üzerine devrilen harç aktarma borularının altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Asayiş Haberleri

Ergene’de kayganlaşan zeminde yoldan çıkan otomobil, beton bloğa çarparak paramparça oldu.

Ergene Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından FIBA standartlarına uygun olarak yapılacak, Ergene Spor Kompleksi’nin temeli atıldı.

Ergene Haberleri

e-Devlet üzerinden AFAD Gönüllüsü olarak 4 ve üzeri online eğitimlerini tamamlayan Ergene ilçesindeki gönüllülere saha eğitimleri verildi.

Ergene Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ergene’de yapılacak spor kompleksinin temeli, Çarşamba günü yapılacak olan törenle atılacak.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yabancı uyruklu şahısların kürek ve bıçakla birbirine girdiği kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ergene Haberleri

Ergene Belediye Meclisi'nin Ocak ayı olağan toplantısında, Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan 12 Mehmetçiğin adını yaşatmak için Karamehmet Mahallesi'nde yapımı...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Çorlu-Ergene yolu üzerinde panelvan minibüs ile otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Ergene’de bir evin yanındaki garajda park halinde bulunan otomobilde yangın çıktı. Yanan araç kullanılamaz hale geldi.

Eğitim Haberleri

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü düzenlediği seminerle bağımlılıkla mücadelenin önemine dikkat çekti.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde seyir halindeyken motor kısmı tutuşan araç alev alev yanarak hurdaya döndü.