DEVA Partisi Haberleri

DEVA Partisi haberleri ve güncel DEVA Partisi gelişmeleri, DEVA Partisi ile ilgili tüm video, DEVA Partisi fotoğrafları ve DEVA Partisi haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Kapaklı Haberleri

Deva Partisi’nde yerel seçim çalışmaları başladı. Abdullah Buz Kapaklı Belediye Başkanlığı için, Suat Özyahşi ise belediye meclis üyeliği için Deva...

Siyaset Haberleri

DEVA Partisi Kapaklı Teşkilat İşleri Başkanı Adem Aydoğdu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Kapaklı Haberleri

DEVA Partisi, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere kendi adayları ve kendi parti logolarıyla girme kararı aldı.

Çerkezköy Haberleri

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den Tekirdağ Milletvekili Adayı olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar,...

Siyaset Haberleri

DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Yunus Kara, Objektif Masa programının canlı yayın konuğu oldu.

Siyaset Haberleri

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berke Çebi, 28. dönem milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Kapaklı Haberleri

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kapaklı Kadın Politikalar Başkanı Aynur Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Kapaklı Haberleri

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kapaklı İlçe Başkanı Safiye Savaş, ülkemizi derinden sarsan depremler sonrası açıklamalarda bulundu.

Kapaklı Haberleri

DEVA Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı, Kapaklı’da esnaf ve Pazar ziyareti gerçekleştirdi.

Siyaset Haberleri

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kapaklı İlçe Başkanı Safiye Savaş, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Siyaset Haberleri

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kapaklı İlçe Başkanı Safiye Savaş oldu.