Çevre Haberleri

çevre haberleri ve güncel çevre gelişmeleri, çevre ile ilgili tüm video, çevre fotoğrafları ve çevre haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Tekirdağ Haberleri

Süleymanpaşa Sahil bandında bulunan Macaristan Prensi 2. Ferenc Rakoczi anıtı ve etrafında devam eden çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ’da çevreyi kirleten 214 tesise 66 milyon 264 bin lira idari para cezası kesildi. Denetimlerde 44 tesisin faaliyetleri durduruldu.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Çorlu İlçesinde Çevre Yolu üzeri Hürriyet Mahallesi Yeni Mezarlık mevkiinde 10 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da eğitim öğretim veren Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu’nda 2019-2020 eğitim-öğretim yılında başlatılan ‘Burası Hepimizin Yuvası Gelecek için Bir Can...

Çorlu Haberleri

Tekirdağ’da kötü koku yayan tesislere yaklaşık 3 milyon lira ceza kesildi.

Tekirdağ Haberleri

Çorlu’da kötü koku ihbarı, çevre denetim ekiplerini alarma geçirdi. 

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ'da çevreyi kirleten firmayı şikayet eden kişiye 'Reis'in haberi var' dediler. Cezayı şikayet edilene değil şikayet edene kestiler.

Gündem Haberleri

Çevreyi kirlettiği iddiasıyla bir firmayı CİMER’e şikayet eden Elif Nalbant’ın kendi firması ceza yedi.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da 5 Haziran Dünya Çevre Günü çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Tekirdağ Haberleri

Çevreye duyarlı, yaşanabilir, güvenli ve mutlu bir Tekirdağ için insan odaklı hizmet anlayışı ile gece gündüz çalışan, il genelinde vatandaşlara...

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, çevreyi kirleten 64 firmaya 17 milyon lira ceza kesti.

Gündem Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Meclis Genel Kurulu’nda birçok vatandaşın merak ettiği poşet fiyatına dair bilgi verdi.