Özgen Erkiş Haberleri

Özgen Erkiş haberleri ve güncel Özgen Erkiş gelişmeleri, Özgen Erkiş ile ilgili tüm video, Özgen Erkiş fotoğrafları ve Özgen Erkiş haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Saray Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi kapsamında Saraylı üreticilere Arı Keki desteği verildi.

Saray Haberleri

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olmadığı durumda belediye başkanı adayı olmayacağını açıkladı.

Saray Haberleri

Saray Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Halk Konserleri’ Kurtdere ile devam etti.

Saray Haberleri

Saray Belediyesi, Saray Spor 1953’e destek için halk konseri düzenledi.

Yaşam Haberleri

3 yıl önce pembe fasulye ve iri fasulye arasında gen transferi yapılarak elde edilen ‘Saray Fasulyesi’ üretime hazır hale geldi.

Saray Haberleri

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için işçilerde destek istedi.

Saray Haberleri

Saray Samsun Vezirköprülüler Derneği, geleneksel olarak gerçekleştirdikleri iftar programı düzenledi.

Saray Haberleri

Tekirdağ Puanlı Atletizm Genç Kız Yarışmaları’nda şampiyon olan Kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Saray Belediyesi’ni ziyaret etti.

Saray Haberleri

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla emekçi kadın personellerine karanfil hediye edip, günlerini kutladı.

Saray Haberleri

Saray Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla sıfır atık çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’nin ikincisi Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş...

Saray Haberleri

Saray Belediyesi, belediyede çalışan işçilerin maaşına yüzde 100 zam yaparak en düşük işçi maaşını 11 bin 500 TL yaptı.

Saray Haberleri

Saray Belediyesi tarımsal üretimi teşvik etmek amacıyla 10 bin sertifikalı Aydın incir fidanını halka ücretsiz olarak dağıtacak.