Kapaklı Gazetesi - Özellikle mevsim geçişleri ve salgın hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşlar portakal, mandalina gibi turunçgillere akın etti.

Gribal enfeksiyonların yaygın olduğu bu mevsimlerde hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşlar, çareyi turunçgillerde arıyor. Kapaklı’da bulunan Özcan Kardeşler Ekonomik Halk Manavı sahibi Mehmet Özcan, tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs salgınının ardından portakal ve mandalina gibi ürünlerde satışların arttığını dile getirdi.

‘’BOL BOL C VİTAMİNİ TÜKETMELİLER’’

Özellikle elma, portakal, greyfurt ve mandalina gibi ürünlere halk tarafından yoğun talep gösterildiğini belirten Manav Mehmet Özcan, ‘’Kış aylarında portakal, elma, greyfurt gibi ürünlere yoğun talep gösteriliyor. Biz vatandaşlara grip gibi salgın hastalıklardan korunmak için bol bol C vitamini tüketmelerini öneriyoruz. Günlük, taze ve bol vitaminli ürünler insanların salgınlara karşı direncini arttırıyor.’’ dedi.

‘’FİYATLARIMIZI UYGUN TUTUYORUZ’’

Koronavirüs salgınının fiyatları etkilediğini fakat vatandaşa yansıtmamaya çalıştıklarını dile getiren Özcan, ‘’COVID-19 salgını elbette fiyatları etkiledi. Biz Özcan Kardeşler Ekonomik Halk Manavı olarak fiyatlarımızı astronomik rakamlara çekmeyerek halka hizmetimizi sürdürüyoruz. Halkımıza da önerimiz nereden geldiğini bilmediği ürünleri tüketmemeleri. Kapaklı’da zengin ürün çeşitliliğimiz ve uygun fiyatlarımız ile hizmet veriyoruz.’’ İfadelerini kullandı.