Zabıta ekipleri tarafından fiyat etiketi kontrolü Zabıta ekipleri tarafından fiyat etiketi kontrolü

Kapaklı Gazetesi - Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım,  "Hayatın her anında varlığıyla evlatlarının en büyük desteği, çocuklarını geleceğe hazırlamada annelerin en büyük dayanağı olan babalar, anneler ile birlikte aile kurumunun temelidir." dedi.

Vali Aziz Yıldırım mesajında şu ifadeleri kullandı, "Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalarımız, çocuklarının geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti göstermektedirler.

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, kendi değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında da babalarımızın hiç şüphesiz ki büyük rolü vardır.
Bizler, hayatın her döneminde bizlere verdikleri destek ve güven sebebi babalarımıza şükran borçluyuz. İnancımız ve kültürümüzün de bir gereği olarak  onlara her zaman sevgi ve saygımızı göstererek vefa borcumuzu ödemeliyiz.

Bu vesileyle, başta ülkemizin huzur ve selameti için canlarını feda eden Şehit Babalarımızla Şehitlerimizin değerli Babaları olmak üzere, aile ve toplum hayatının temel taşı olan bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum."