Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz gece gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulunan Trakya Yankı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Turgay Bozkurt, gelen tepkiler üzerine özür diledi.

Yaptığı paylaşımdan dolayı pişman olduğunu söyleyen Bozkurt, ‘’ 10.05.2020 Tarihinde, saat : 02.00'de özel bir sebepten dolayı düşünmeden, aklı selim olmayarak kendi sosyal medya hesabından bir canlı video paylaşımı yaptım. Yapmış olduğum paylaşımda daha önceden Kapaklı'daki siyasi partileri Kapaklı Belediyesi Eski Başkanı İrfan Mandalı'nın dizayn ettiğini, bundan sonra da mevcut belediye başkanı Mustafa Çetin'in dizayn etmesi gerektiğini söyleyerek haksız bir şekilde yön vermeye çalıştım.’’ dedi.

‘’ÖZÜRÜN BİR ERDEM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’’

Ardından yayında ismini zikrettiği siyasilerden özür dileyen Bozkurt, şunları söyledi; ‘’Devamında meslektaşım Talip Öztürk'ün özel hayatı gizliliğini ihlal ederek hatsizlik ettim. Yayınlamış olduğum videoyu tekrar tekrar izleyerek videoda adı geçen kişi, kişiler ve kurumlara haksızlık ettiğimi düşünerek, şuan aklı selim bir şekilde hiç kimsenin etkisi ve baskısı altında kalmadan, özürün bir erdemlik olduğunu düşünerek Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'den, Belediye Eski Başkanı İrfan Mandalı'dan, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Yönetiminden, Chp İlçe Teşkilatı ve Yönetiminden, Mhp İlçe Teşkilatı ve Yönetiminden, Gazeteci Yazar Talip Öztürk'ten yapmış olduğum hatadan dolayı özür diliyor, saygılarımı sunuyorum.’’